петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Vučić obećao 2000 novih radnih mesta u Zaječaru, nove puteve i Zdravstveni centar (VIDEO)

Vučić obećao 2000 novih radnih mesta u Zaječaru, nove puteve i Zdravstveni centar (VIDEO)

Svoju posetu Zaječarskom okrugu u okviru kampanje Budućnost Srbije predsednik Aleksandar Vučić završio je obraćanjem prisutnima u Zaječaru. Tim povodom on je najavio da će u januaru biti zapošljeno 2000 novih radnih mesta u novoj fabrici. Pomenuo je radove u Zdravstvenom centru, ali i infrastrukturne radove.

Vučić je rekao da se mora srediti put od Vratarnice do Knjaževca i najavio je da će od 15. jula mašine biti na terenu kako bi se to obistinilo. On je obećao da će za 2 meseca opet doći u obilazak kako bi se uverio da li radovi idu planiranim tokom. Pomenuo je nove investicije, ali i ulaganje u voćarstvo.

Prisutnim građanima obećao je veće plate i penzije, ali i ukazao na napredak.Predsednik je istakao da iako smo šampioni na jugoistoku Evrope u privlačenju investicija ono što nam je potrebno za brži rast životnog standarda, veće plate i penzije jesu mir i stabilnost, te se zato mnogo energije, truda i rada u to ulaže. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts