петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
Jelena Bačić Alimpić, Lusinda Rajli i Džordž Martin najtraženiji u Noći knjige (VIDEO)

Jelena Bačić Alimpić, Lusinda Rajli i Džordž Martin najtraženiji u Noći knjige (VIDEO)

Noć knjige se tradicionalno održava dva puta godišnje i odlična je prilika da se kućnim bibliotekama dodaju željeni naslovi po veoma povoljnim cenama. Knjiga koju su u Zaječaru posetioci najviše kupovali je „Njegove bele rukavice“ Jelene Bačić Alimpić koja je početkom juna izašla iz štamparije. Dela Lusinde Rajli uvek su među najprodavanijima u knjižari „Kaligraf“, tako je bilo i tokom ove Noći knjige kada je „U senci masline“ bila među favoritima. „Vatra i krv“ Džordža Martina takođe se našla među rado kupovanim knjigama.

U knjižari “Kaligraf” klasici su rado traženi, a brojni popusti u Noći knjige privukli su veliki broj ljubitelja pisane reči.

Prema rečima Irene Jović Stanojević posećenost 18. Noći knjige u Zaječaru za oko 15% je veća u odnosu na jun prošle godine. Kao i ranijih godina dolazili su kupci iz Zaječara, ali i okoline.


Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts