субота, 27 априла, 2024

20 godina sa vama
Održana okružna smotra recitatora u Žagubici

Održana okružna smotra recitatora u Žagubici

Opština Žagubica bila je domaćin okružne smotre recitatora. Petočlani žiri doneo je odluku da na republičku smotru recitatora odu prvoplasirani u različitim uzrasnim kategorijama: Dušan Đurić, Anja Jovanović i Teodora Urošević

Predsednica žirija Svetlana Sretenović diplomirani glumac i dramski pedagog ističe da ja cilj ovog takmičenja promovisanje lepe reči, “ moramo negovati poeziju i podsticati decu da uživaju u recitovanju, bez obzira na dalje plasman“, rekla je Sretenovićeva. Na okružnoj smotri recitatora u Žagubici bilo je ukupno 26 – toro učenika u mlađem uzrastu, 25 – toro u Srednjem i 14 – toro učenika starije kategorije. Petočlani žiri doneo je odluku da na republičku smotru recitatora koja će biti održana u Valjevu odu prvoplasirani u svim uzrasnim kategorijama: Dušan Đurić, Anja Jovanović i Teodora Urošević.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts