петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Završeni su radovi na rеkonstrukciji državnog puta IIA-169 kroz sеlo Šipikovo

Završeni su radovi na rеkonstrukciji državnog puta IIA-169 kroz sеlo Šipikovo

Gradonačеlnik Zaječara Boško Ničić obišao je sa svojim saradnicima dеonicu rеkonstruisanog državnog puta IIA-169 kroz sеlo Šipikovo. Vrednost ove investije je blizu 20 miliona dinara.

Radovi na asfaltiranju oko 2.850 metara puta kroz selo Šipikovo privedeni su kraju. Prema rečima gradonačelnika Zaječara Boška Ničića u rekonstrukcije tog dela puta ugrađeno oko 2000 tona asfaltne mase.

Ničić je ovom prilikom obećao da će naredne godine biti nastavljeni i završeni započeti radovi, za koje ili nije bilo dovoljno vremena da budu privedeni kraju ili nije bilo sredstava.

„Moramo sačuvati život u našim selima, a to ćemo postići tako što ćemo sanirati oronule objekte od vitalnog značaja ili pak izgraditi nove, poput crkve, škole, doma kulture, ambulante i puteva“, rekao je gradonačelnik Ničić obraćajući se žiteljima Šipikova.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts