петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Zaječar: Akcija dobrovoljnog davanja krvi u sredu 28. novembra

Zaječar: Akcija dobrovoljnog davanja krvi u sredu 28. novembra

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Službom za transfuziju krvi iz Niša organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi, u sredu, 28. novembra u prostorijama Crvenog krsta u Zaječaru. Akcija će biti organizovana od 09:00 do 14:00 sati. „Zajedničkim radom, dobrom saradnjom, odazivu akcijama davanja krvi i solidarnosti jedni prema drugima, omogućićemo sistemu zdravstvene zaštite da ima rezervi krvi za sve nas“, poručuju iz zaječarskog Crvenog krsta. Crveni krst Zaječar je otvorio stranicu –Dobrovoljni davaoci krvi Zaječar-na kojoj gradjani u svakom trenutku mogu da vide sve planirane aktivnosti iz oblasti dobrovoljnog davalastva krvi.

U cilju povecanja vidljivosti i upoznavanja gradjana sa svim informacijama o akcijama dobrovoljnog davanja krvi https://www.facebook.com/Dobrovoljni-davaoci-krvi-Zaje%C4%8Dara-196137741267063/?modal=admin_todo_tour

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts