петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Održana 23. sednica opštinskog veća u Negotinu

Održana 23. sednica opštinskog veća u Negotinu

U Negotinu je u petak, 2. novembra održana 23. sednica opštinskog veća. Na dnevnom redu sednice nalazile su se 28 tačaka, a među onim najvažnijim, koje su većnici razmatrali i usvojili bile su izveštaj o izvršenju opštinskog budžeta za prvih devet meseci ove godine i davanje saglasnosti na predlog Nadzornog odbora Javnog komunalnog preduzeća „Badnjevo“ o novim, višim cenama grejanja za ovu grejnu sezonu.

Većnici su takođe dali i saglasnosti na predlog godišnjeg plana rada predškolske ustanove „Pčelica“, prihvatili predloge imenovanja više nadzornih odbora institucija kulture i obrazovnih institucija, i usvojili više drugih tačaka iz domena rada opštinskog veća.

Inače, usvojeni predlozi sa današnje sednice veća biće upućeni Skupštini opštine Negotin čije se zasedanje očekuje krajem iduće nedelje.

 

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts