петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Zaječar: od 18. do 21. septembra na „Popovoj plaži“ u Zaječaru „KUP GRADA ZAJEČARA U MALOM FUDBALU“

Zaječar: od 18. do 21. septembra na „Popovoj plaži“ u Zaječaru „KUP GRADA ZAJEČARA U MALOM FUDBALU“

U Zaječaru će u periodu od 18.- 21. septembra biti organizovan “ KUP GRADA ZAJEČARA U MALOM FUDBALU“. Za pobednike turnira u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji obzbeđene su vredne nagrade, a očekuje se učešće brojnih ekipa iz cele istočne Srbije.

Druga polovina meseca septembra u Zaječaru proteći će u svetlu obeležavanja gradske slave, zatim i festival hrišćanske kulture a u tom periodu biće održan i “ KUP GRADA ZAJEČARA U MALOM FUDBALU“ od 18. do 21. septembra.

Turnir će biti organizovan na sportskim terenima na „Popovoj plaži“.Prema rečima organizatora očekuje se veliki broj ekipa i učesnika iz svih krajeva istočne Srbije.

Za osvojeno prvo drugo i treće mesto u seniorskoj i pionirskoj konkurenciji obezbeđene su i vredne nagrade. U kategoriji pionira za treće mesto sledi vaučer od 5.000 dinara, za drugo mesto vaučer u iznosu od 10.000 RSD i za osvojeno prvo mesto pobednicima će pripasti vaučer od 15.000 RSD. Nagradni fond za kategoriju seniora za osvojeno treće mesto 50.000 dinara za drugo mesto 100.000 dinara za prvo mesto 150.000 dinara. Pobedniku seniorskog turnira sledi srebrni prelazni pehar gradonačelnika Zaječara. Kako se čulo na ovoj pres konferenciji prijava ekipa je do 17. septembra u 14h.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts