петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Prahovo dobija asfaltirane ulice do kraja godine

Prahovo dobija asfaltirane ulice do kraja godine

Do kraja ove godine meštani Prahova dobiće nove puteve koji će im dosta olakšati svakodnevni život. Kompanija Eliksir, koja u Prahovu posluje 5 godina, investirala je deo sredstava za realizaciju ovog projekta.

„Radi se o donaciji kompanije Eliksir Prahovo, mesne zajednice Prahovo u iznosu 22 miliona dinara. Mi smo kao opština jednim delom učestvovali.  Ceo projekat je u dužini oko 6 kilometara opštinskih puteva u samom Prahovu. Opština je investitor oko 2km, Eliksir takođe 2km, dok će još 2km obezbediti meštani iz sopstvenih sredstava. Time će Prahovo rešiti dugogodišnji problem putne infrastrukture“, rekao je Vladimir Veličković, predsednik opštine Negotin.

„Kompanija Eliksir poklanja pažnju društvenoj odgovornosti svim sredinama u kojima posluje. Naša kompanija je osnovana pre 20 godina, u Prahovu je 5 godina i za to vreme nastojali smo da pomognemo sportskim klubovima, udruženjima i pojedincima kojima je to bilo potrebno. Posebnu pažnju poklanjamo Prahovu, a do sada ovo je najveća donacija Eliksira“, rekao je Branko Marković, zamenik direktora kompanije Eliksir Prahovo.

Za meštane Prahova asfaltiranje ovih puteva veoma je značajno. Završetak radova očekuje se do kraja godine.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts