avgust 26, 2019

Zaječar: Konkurs za Najlepšu Vlajnu Balkana

Zaječar: Konkurs za Najlepšu Vlajnu Balkana

Mesna zajednica Velika Jasikova i Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ raspisuju konkurs za Najlepšu Vlajnu Balkana. Stručni žiri će odabrati najlepšu Vlajnu, kao i prvu i drugu pratilju na manifestaciji „Vlaške lepote Balkana“, koja će se održati 31. avgusta i 1. septembra 2018. godine u Velikoj Jasikovi kod Zaječara. Za sve učesnice obezbeđene su vredne nagrade, a pobednici će pripasti letovanje u Grčkoj za dve osobe.

Prijava treba da sadrži lične podatke kandidatkinje i dve fotografije. Kandidatkinje ne mogu biti mlađe od 16 godina. Prijave slati na adresu: Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu Zoran Radmilović“, ulica Timočke bune br. 16, 19000 Zaječar, sa naznakom: „Za najlepšu Vlajnu Balkana“. Rok za podnošenje prijava je 15. avgust 2018. godine.

Za bliže informacije možete nas pozvati na broj 019/425-426.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

About The Author

Related posts