петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Letnji vašar u Zaječaru

Letnji vašar u Zaječaru

Šarene tezge pune raznovrsne robe. Na zaječarskom vašaru može se naći od alata i sitnih šrafova, preko igračaka i garderobe, sve do hrane, sladoleda, popularnih mekica i američkih krofnica. Svako može naći ono šta mu je potrebno, a uz cenkanje sa prodavcima možda i sniziti cenu. Kupci su zadovoljni ponudom, iako kažu da je prethodnih godina vašar bio veći, ali najmlađima su vožnje u luna parku bile dovoljne za osmeh.

Većina prodavaca nije zadovoljna prodajom, kažu da je oslabljena kupovona moć građana dosta doprinela tome.

Najpopularnije su takozvane gomilice gde se može naći polovna, ali i nova roba, uvezena iz inostranstva. Dovitljivi prodavci smislili su akcije u kojima se majice mogu kupiti za samo 50 ili 100 dinara, pa je oko njihovih tezgi bila i najveća gužva. Zbog vrućine, posetioci su u dugim redovima čekali da kupe sladoled ili limunadu kako bi siti i punih kesa napustili zaječarsko vašarište.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts