петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Zaječar: Prijem za Guvernera Rotari Distrikta Srbije i Crne Gore u Gradskoj upravi Zaječar

Zaječar: Prijem za Guvernera Rotari Distrikta Srbije i Crne Gore u Gradskoj upravi Zaječar

Danas je u salonu Gradske uprave gradonačelnik Zaječara Boško Ničić priredio prijem za Guvernera Rotari Distrikta Srbije i Crne Gore dr Branislava M. Ranđelovića, njegovog asistenta Vitomira Đorđevića i Branislava Đurića, predsednika Rotari kluba Zaječar za ovu godinu.

Guverner Rotari Distrikta Srbije i Crne Gore dr Branislav M. Ranđelović je u svojoj zvaničnoj poseti Gradskoj upravi Zaječaru predstavio gradonačelniku Bošku Ničiću planove i ciljeve Rotari organizacije.

-Rotari klubovi će ubuduće posebnu pažnju posvetiti oblasti ekologije ali i obrazovanju, mladima. Drago mi je da smo održali sastanak sa gradonačelnikom Ničićem i što podržava naš program, rekao je Guverner Rotari Distrikta Srbije i Crne Gore dr Branislav M. Ranđelović.

Boško Ničić gradonačelnik Zaječara je ovom prilikom rekao da Grad Zaječar uvek podržava humanitarne aktivnosti, i da je svaki vid pomoći za naše društvo dobrodošao.

-Rotari klub Zaječar ima dugu tradiciju, i nadam se da će se kao i do sada rukovoditi etičkim principima i pomagati u skladu sa svojim mogućnostima i to onim segmentima društva gde je pomoć neophodna, rekao je Ničić.

Rotari klub Zaječar je danas u okviru svojih humanitarnih aktivnosti uručio komplete posteljine Dečijem odeljenju Zdravstvenog centra Zaječar. Inače, to je samo jedna u nizu akcija Rotari kluba, pored pomoći koju pruža studentima, deci bez roditeljskog staranja, Centru za Socijalni rad.

Related posts