петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Kladovo: Prijem za najbolje đake i njihove profesore

Kladovo: Prijem za najbolje đake i njihove profesore

U Vili „Ruža“ u Kladovu priređen je svečani prijem učenika generacije, nosilaca diplome “Vuk Karadžić“, učesnika republičkih takmičenja školske 2016/2017, kao i njihovih predmetnih nastavnika. Učenike i nastavnike dočekali su i pozdravili predsednik opštine Kladovo, Radisav Čučulanović sa svojim saradnicima, ovom prilikom je nagrađeno 6 učenika generacija, 19 vukovaca, zatim preko četrdeset učenika koji su učestvovali na republičkim takmičenjima kao i njihovi mentori.

„Ulagati u obrazovanje i u mlade ljude, jeste najbolja investicija koju možemo obezbediti za budućnost. Ponosni smo na naše mlade, pametne, vredne i talentovane sugrađene, kao i na njihove nastavnike i profesore koji su uradili odličan posao“, rekao je na prijemu predsednik opštine Kladovo Radisav Čučulanović. On je izrazio nadu da će ova deca nakon završenog školovanja i usavršavanja poželeti da se vrate u svoj rodni grad, a lokalna samouprava će uložiti napore da im stvori povoljan ambijent da rade i žive u Kladovu.

Kladovski osnovci i srednjoškolci postigli su rezultate vredne divljenja, a zadatak društvene zajednice je da ovoj omladini obezbedi svetlu budućnost, u kojoj će moći da primenjuju stečeno znanje.

Related posts