петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Održana Svečana akademija OŠ „Ljuba Nešić“ u Zaječaru

Održana Svečana akademija OŠ „Ljuba Nešić“ u Zaječaru

Uz pesmu, igru, recitaciju i glumu učenici Osnovne škole Ljuba Nešić u Zaječaru pokazali su šta znaju pred svojim roditeljima, bakama, dekama i prijateljima. Deca su na pripremanju priredbe radila dugo sa nastavnicom srpskog jezika Majom Živić i učiteljicom Vesnom Marinkov. Ovom prilikom podeljene su nagrade đacima koji su se svojim znanjem i radom istakli na raznim takmičenjima.

„Svake godine za dan škole nagrađujemo učenike koji su postigli izvanredne rezultate u prethodnoj godini, a ove godine podelili smo 110 pojedinačnih nagrada. U narednom periodu moramo više da se bavimo digitalizacijom a prioritet su uvođenje elektronskog dnevnika, digitalnih udžbenika, a do sada smo pokrenuli dosta toga u školi“, rekao je Željko Antijević, direktor OŠ „Ljuba Nešić“

Osnovna škola Ljuba Nešić svake godine organizuje Svečanu akademiju povodom obeležavanja 14. decembra dana škole. Ova obrazovna institucija trenutno ima oko 660 đaka.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts