уторак, 23 априла, 2024

20 godina sa vama
Kladovo:  Imenovani direktori javnih preduzeća „Jedinstvo“ i „Komunalac“ Kladovo

Kladovo: Imenovani direktori javnih preduzeća „Jedinstvo“ i „Komunalac“ Kladovo

U Kladovu je održana još jedna sednica lokalnog parlamenta, dnevni red ove sednice sadržao je 10 tačaka. Odbornici su većinom glasova doneli rešenje o imenovanju direktora javnih preduzeća „Jedinstvo“ i „Komunalac“ Kladovo. Veselin Majović, diplomirani menadžer iz Petrovog Sela , imenovan je za direktora Javnog preduzeća „Komunalac“ Kladovo, na period od četiri godine, dok je Branko Majkanović, diplomirani inženjer industrijskog menadžmenta iz Kladova, imenovan za direktora Javnog preduzeća „Jedinstvo“ Kladovo, takođe na period od četiri godine.

Odbornici su između ostalog, doneli odluka o utvrđivanju prestanka mandata odbornika Skupštine opštine Kladovo, zatim i odluku o potvrđivanju mandata odbornika Skupštine opštine Kladovo. Na ovoj sednici razmatran  je i godišnji likvidacioni izveštaj likvidacionog upravnika javnog preduzeća Direkcija za izgradnju u Kladovu za 2017. godinu. Predsednik opštine Radisav Čučulanović obrazložio je zašto postupak likvidacije ovog preduzeća nije okončan, naglašavajući da zbog sudskog spora koji je u toku proces se i dalje nastavlja.

Na ovoj sednici je doneta odluku o dodeli nagrada i javnih priznanja povodom dana opštine Kladovo, odbornici su većinom glasova odlučili da će ove godine biti nagrađeno osmoro pojedinaca.

Ovom prilikom je usvojeno i rešenje o razrešenju i imenovanju članova školskih odbora osnovnih škola Stefanije Mihajlović u Brzoj Palanci i Vuk Kardžić u Kladovu. Odbornici su podržali i odluku o prihvatanju prekogranične saradnje sa Bugarskom na projektima „Zajednički napori za zaštitu oprašivača i očuvanja biodiverziteta“ i „Kultura, umetnost, nasleđe i tradicija za neverovatan doživljaj“.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts