недеља, 28 априла, 2024

20 godina sa vama
Zaječar: Forma Ideale donirala je 50 sadnica drveća park-šumi „Kraljevica“

Zaječar: Forma Ideale donirala je 50 sadnica drveća park-šumi „Kraljevica“

Kompanija Forma Ideale donirala je 50 sadnica visokih lišćara park-šumi „Kraljevica“ u Zaječaru.
U pitanju su dve vrste sadnica visokih lišćara, platan, koji može dostići visinu do 35 metara sa deblom prečnika do 2,3m i gorski javor vrsta listopadnog drveta iz roda javora, koji može dostići visinu od 20 do 35 metara.

„Drago nam je da smo danas u prilici da u gradu u kome je kompanija Forma Ideale još 2001. godine otvorila svoj prvi salon, posadimo 50 sadnica platana i gorskog javora, koje će ostati gradu Zaječaru“, istakla je Tamara Pantelić Jeremić PR Forma Ideale.

Kompanija Forma Ideale redovno sprovodi ovakve aktivnosti, ovo nije prva akcija, a kako kažu najčešće su u gradovima gde je ova firma prepoznata kao omiljeno mesto za kupovinu nameštaja za dom.

Pomenute sadnice su zasađene na Kraljevici kod starog fudbalskog stadiona, a kako se očekuje one će u godinama koje dolaze formirati drvored koji će obezbediti preko potrebnu hladovinu u kojoj će uživati rekreativci i zaljubljenici u prirodu koji često borave na ovom prostoru.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts