петак, 3 маја, 2024

20 godina sa vama
Potpisan ugovor o rekonstrukciji krova na zgradi Doma kulture Stevan Mokranjac

Potpisan ugovor o rekonstrukciji krova na zgradi Doma kulture Stevan Mokranjac

Ministar zaduzen za ravnomerni regionalni razvoj Edin Đerlek, boravio je u poseti Negotinu, gde je sa predstavnikom lokalne samouprave  potpisao ugovor o radovima na rekonstrukciji krova na zgradi Doma kulture Stevan Mokranjac.
Ukupna vrednost projekta iznosi 3.716.084,00 dinara sa PDV-om, odnosno 3.096.736,67 dinara bez PDV-a.

Odobrena sredstva od kabineta ministra zaduženog za ravnmerni regionalni razvoj iznose 2.447.389 /80 procenata, dok će ostatak novca obezbediti lokalna samouprava.

Izvođenjem radova na sanaciji hidroizolacije ravnog krova iznad Velike sale objekta i iznad ekonomskog ulaza u objekat rešava se trenutno najbitniji problem građevinske prirode koji ugrožava bezbednost svih subjekata i korisnika usluga Doma kulture.

Kako je istakla direktorka ove ustanove kulture, Jovanka  Stanojević Stefanović, Dom kulture „Stevan Mokranjac“ Negotin je polivalentan centar koji organizuje sve vrste kulturnih dešavanja počev od oblasti amaterizma do profesionalnih programa u kulturi. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts