уторак, 30 априла, 2024

20 godina sa vama
Otvorena je nova, svečana sala hotela Lux

Otvorena je nova, svečana sala hotela Lux

Na svečanosti koja je organizovana 12. jula na Petrovdan, otvorena je nova, svečana sala hotela Lux. Ovaj grandiozni objekat ubraja se po površini, kapacitetu i luksuznom uređenju u najlepše i najveće sale tog tipa, na ovim prostorima.

Sala je poršine 600m2, pogodna je za sve vrste slavlja , a može da primi i više stotina gostiju.
Prema rečima vlasnika i direktora Istok Company u čijem sastavu posluje i hotel Lux, Novice Lapadatovića, za izgradnju svečane sale bilo je potrebno tačno 100 radnih dana, što podrazumeva radove od temelja do krova, kao i unutrašnje radove. Ovaj objekat je građen po svetskim standardima, a ono što investitor sa ponosom ističe, jeste da je potpuno autonomna i automatizovana, sa savremenom led rasvetom od preko 10 kilovata. Pored vrhunskog sistema klimatizacije, koji podrazumeva hlađenje, grejanje i ventilaciju, ova sala može samostalno da funkcioniše u dužem vremenskom periodu, nezavisno od eksternih energetskih i drugih izvora.
Gosti koji budu boravili u ovom prelepom zdanju, imaće potpuni komfor uz bogatu ponudu hrane i pića iz hotela Lux.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts