уторак, 30 априла, 2024

20 godina sa vama
U Zaječaru održan 5. protestni skup

U Zaječaru održan 5. protestni skup

Peti protestni skup „Slobodnih građana“ u Zaječaru podržali su i predstavnici opozicije u republičkom parlamentu. Lider pokreta Ekološki ustanak Aleksandar Jovanović Ćuta i Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke.

Nekoliko opozicionih stranaka u Zaječaru, organizovale su još jedan protest koji je, kao i prethodni, počeo okupljanjem na Trgu Nikole Pašića, nešto posle 20 časova, a nakon protestne šetnje, završen ispred zgrade gradske uprave govorom pojedinih političkih lidera.

 Zaječarce su i na ovom protestu podržali, Borani, Knjaževčani i ostali Timočani, koji su u petak uveče  šetali centralnim zaječarskim ulicama zajedno sa  predsednikom pokreta Ekološki ustanak Aleksandrom Jovanovićem Ćutom i potpredsednikom Narodne stranke Miroslavom Aleksićem. Kao i na prethodnim skupovima zatraženo je: hitno raspisivanje vanrednih lokalnih izbora za gradsku skupštinu i mesne zajednice, ostavke svih gradskih funkcionera, kao i poništavanje svih štetnih ugovora.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts