недеља, 14 јула, 2024

20 godina sa vama
Počela prijava za penzionerske kartice, onlajn i u filijalama Fonda PIO

Počela prijava za penzionerske kartice, onlajn i u filijalama Fonda PIO

Obaveštavamo vas da vam Republički fond PIO obezbeđuje mogućnosti dobijanja Penzionerskih kartica nove generacije, koje će osim dokazivanja statusa penzionera, što je omogućavala i prethodna kartica, biti korišćene za nove pogodnosti i značajno će uticati na poboljšanje materijalnog statusa penzionera i korisnika ostalih prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja.

U ovaj projekat Fonda uključuje se šira društvena zajednica, pre svega Vlada Republike Srbije, lokalne samouprave, društveno odgovorni privredni subjekti i preduzetnici koji će obezbediti posebne popuste penzionerima koji pri plaćanju roba i usluga prilože Penzionersku karticu, kao i javna preduzeća, privredna društva i institucije koje će da obezbede mogućnost ostvarivanja benefita po osnovu bodova. Bodove će vam obračunavati Fond po svakoj realizovanoj potrošnji za koju ste dobili fiskalni račun.

Svaki penzioner i korisnik ostalih prava iz PIO koji je zainteresovan za izdavanje Penzionerske kartice, podneće zahtev i dobiće karticu.

Preko portala PIO Fonda, kao i u svim organizacionim jedinicama Fonda, na jednostavan način moći ćete da podnosete zahtev za Penzionersku karticu.

-Кako bismo izradili Penzionerske kartice i na što bolji način pripremili mrežu društveno odgovornih pravnih lica i preduzetnika koji će obezbediti posebne popuste za vas, i preduzeli sve aktivnosti kojima se omogućuju dodatne pogodnosti po osnovu dobijenih bodova, sa primenom penzionerskih kartica nove generacije počećemo od jeseni. Do tada ćemo vas blagovremenim i jasnim informacijama pripremiti da na što efikasniji način iskoristite pogodnosti koje će vam, sigurni smo, značajno poboljšati materijalni standard, kažu u Republičkom fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Izvor: http://www.zajecar.info/3832-pocela-prijava-za-penzionerske-kartice-onlajn-i-u-filijalama-fonda-pio

Related posts