четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Odlična ponuda na zaječarskoj pijaci

Odlična ponuda na zaječarskoj pijaci

Kraj radne nedelje na zaječarskoj pijaci obeležila je dobra ponuda sezonskih namirnica i relativno dobra potražnja. Cene su nešto više u odnosu na prošlu sezonu ali ne drastično ako se u obzir uzme trenutna ekonomska situacija.

Crvena paprika koju ovih dana domaćice kupuju uglavnom za pripremu ajvara može se naći po ceni od 100 pa do 150 dinara, krastavčići kornišni od 150 do 200 din, jedino je cena kupusa ostala ista kao i prošle godine oko 60 din.

Zaječarci uglavnom kupuju ono što im je neophodno, a količinu zimnice će ove godine, kako kažu prilagoditi svojim mogućnostima, odnosno primanjima. Kada se plate računi i režije i obezbede lekovi, ono što ostane biće za kupovinu namirnica za zimnicu.

Domaćice koje ove jeseni možda nemaju vremena za pripremu zimnice, mogu gotove salate, džemove i ajvare da kupe na pijaci, pošto je ponuda jako dobra.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts