петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Održane 8. i 9. sednica SO Negotin

Održane 8. i 9. sednica SO Negotin

U Negotinu je zasedao lokalni parlament, održane su 8. i 9. sednica SO Negotin. 9. sednica je prema rečima predsednika Skupštine mr Milana Urukovića sazvana po hitnom postupku u zakonom predviđenom roku, a razlog je tehnička greška  koja se potkrala u predlogu odluke o donošenju druge izmene i dopune plana detaljne regulacije za kompleks Hemijske industrije u Prahovu.

Odbornici su potvrdili na osmom zasedanju  mandat novom odborniku sa liste “Krsta Stanković Njenjulović – Narodna stranka”, budući da je na prošloj sednici odbornica Aleksandra Predić podnela ostavku na toj funkciji. Mandat je dobio prvi naredni na listi, dr Dragan Šujeranović,  specijalista ortopedske hirurgije. Na devetoj sednici Skupštine opštine Negotin razmatrana je i usvojena odluka o donošenju plana detaljne  regulacije hemijskog kompleksa u Prahovu. Ova odluka je povučena sa dnevnog reda 8. sednice zbog, kako je istakao predsednik kako Skupštine mr Milan Uruković, tehničke greške koja se potkrala.

Uruković je najavio da se očekuje da naredna sednica lokalnog parlamenta bude održana početkom jula meseca, kada će odbornici pored ostalog razmatrati odluku o drugom rebalansu opštinskog budžeta.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts