четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Održana promocija „Big mama kuvara – zbirke savremih recepata“

Održana promocija „Big mama kuvara – zbirke savremih recepata“

U Zaječaru je promovisan „Big mama kuvar – zbirka savremih recepata“ Autora aleksandre Đorđević u izdanju Harmonija izdavaštva. Aleksandra je gastro blogerka i sertifikovana nutricionistkinja. Ono što razlikuje ovaj kuvar  od mnogih na tržištu su recepti bez belog brašna, rafinisanih šećera i ulja, u njemu se mogu naći izvrsne ideje za održavanje zdrave ishrane.

Autorka zbirke je inspiraciju za pokretanje bloga , a kasnije i kuvara, pronašla u svom domu nastojeći da svojoj porodici omogući zdrave obroke.

Aleksandra kaže da ovo neće biti jedina zbirka recepata, u budućnosti će više pažnje obratititi, kako kaže na recepte posne hrane ali je potrebno da prođe neko vreme i kako bi se ljudi upoznali sa tek izdatim kuvarom.

Zdrava ihrana pruža ljjudima duži životni vek, a recepti koji se mogu naći u ovom kuvaru prava su riznica za sve one koji žele nutritivnobogata jela koja se brzo pripremaju.

„Big mama kuvar – zbirku savremih recepata“ izdala je izdavačka kuća „Harmonija“, a knjiga se u Zaječaru može naći u knjižari „Kaligraf“. Aleksandrin gastro blog trenutno prati 65.700 ljubitelja zdrave ishrane, očekivanja su da se taj broj rapidno povećati sa nastankom kuvara.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts