четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Direktorka TOS – a Marija Labović posetila Zaječar

Direktorka TOS – a Marija Labović posetila Zaječar

Dirеktorka Turističkе organizacijе Srbijе Marija Labović posetila je Zaječar i sa gradonečelnikom Boškom Ničićem razgovarala o unapređenju turističke ponude ovog grada, koji, kako je rekla, obiluje kako prirodnim lepotama tako i bogatim kulturno – istorijskim nasleđem.

Zaječar ima nekoliko projekata gde se prepliću kultura i turizam, gde se ubraja i projekat vizitorskog centra na Romulijani, a kako je istakao gradonačelnik Zaječara Boško Ničić ono što je problem u ovom trenutku jeste to da Zaječar nema dovoljno hotelskih kapaciteta.  

„Cilj sastanka je da vidimo kako možemo dodatno da pozicioniramo Zaječar na turističkoj mapi Srbije kroz još intenzivnije promotivne aktivnosti jer je važno da promovišemo turistima ono što imamo“, izjavila je Marija Labavoć direktorka TOS-a. ona jeistakla značaj velikog broja kulturnih događaja, među kojima su Gitarijada i Zoranovi dani koji se nalaze na listi ponuda na sajtu Turističke organizacije Srbije.

Zaključak ovog sastanka je da će Tursitička organizacija Srbije i u narednom periodu nastaviti da, zajedno sa Turističkom organizacijom grada Zaječara, još intenzivnije radi na promotivnim aktivnostima Grada, ali i organizovanju studijskih poseta, dovođenju inostranih novinara.

Related posts