субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
KOMPANIJI TEHNOMEDIA URUČENO PRIZNANJE ZA POSEBAN DOPRINOS RAZVOJU REGIONA

KOMPANIJI TEHNOMEDIA URUČENO PRIZNANJE ZA POSEBAN DOPRINOS RAZVOJU REGIONA

PRIZNANJE ZA POSEBNE POSLOVNE REZULTATE KOJE DODELJUJE PRIVREDNA KOMORA SRBIJE URUČENO JE KOMPANIJI TEHNOMEDIA CENTAR D.O.O. U SALI ZAJEČARSKOG POZORIŠTA.

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječar i ove godine proglasila je najbolje privrednike. Na svečanoj sednici Parlamenta privrednika, Privredna komora Srbije i Regionalna privredna komora Zaječar, uručile su priznanja za poseban doprinos razvoju regiona, koja dodeljuje Privredna komora Srbije. Tom prilikom povodom 20 godina projekta „Put ka vrhu“ uručene su i nagrade „Kapetan Miša Anastasijević“ koje dodeljuje Media invent.

Kompanija Tehnomedia centar d.o.o. dobila je 2 priznanja:

  • Bronzanu povelju „Kapetan Miša Anastasijević“ koja se dodeljuje za posebne poslovne i društvene rezultate u toku jedne kalendarske godine i
  • jubilarnu nagradu.

Prema rečima Dragana Jovanovića, uspešnog privrednika, direktora i vlasnika kompanije Tehnomedia centar d.o.o. ovo prestižno priznanje i nagrada znače i njemu i celom timu Tehnomedie, jer je to potvrda da dobro radimo svoj posao, evo već 21. godinu i da smo na dobrom pravcu.

Naša kompanija se razvijala postepeno iz dana u dan i trenutno imamo 60 maloprodajnih objekata, u 37 gradova u Srbiji. Poenta je u dobroj organizaciji. A kada se napravi dobar tim i kada su dobri međuljudski odnosi, kao i dobra atmosfera u timu, onda ništa nije teško. Važna je atmosfera i iz toga proizlaze i sve ostale dobre poslovne, profesionalne veštine i neke naše mogućnosti. Uspeli smo iz Zaječara da se dohvatimo tako nekih visina u poslovnim rezultatima, a to je realni rezultat timskog rada i našeg pristupa prema svim zaposlenima. Ovo nije pojedinačni uspeh, već uspeh svih zaposlenih koji rade u kompaniji”, istakao je Jovanović.

Foto: https://tehnomedia.blog/

Bronzane povelje „Kapetan Miša Anastasijević“ dodeljene su: Serbia Zijin Copper-u, Ljubinku Gobeljiću iz Agromehanike Boljevac, Dejanu Tošiću (predsedniku Regionalne privredne komore Zaječarskog i borskog okruga), Narodnom pozorištu Timočke krajine „Zoran Radmilović, kao i kompanijama: Tehnomedia centar Zaječar, Eliksir Prahovo, Falc East Knjaževac, Tel-kabl Zaječar, Spajić DOO Negotin, Fortuna Bor, Tekijanka Kladovo, Opštini Sokobanja, Institutu za metalurgiju Bor, dr Nebojši Marjanoviću (predsednik opštine Boljevac), novinaru Brani Filipoviću i Nacionalnom parku Đerdap. Za poseban doprinos razvoju, Privredna komora Srbije dodelila je priznanja: Fabrici mernih transformatora Zaječar, Uljarici Nova DOO iz Negotina, i kompaniji Ramonda Rtanj. Priznanje regionalnog poslovnog lidera dodeljeno je direktoru Elixira Prahovo Ljubi Stojčiću. Jubilarne nagrade dodeljene su kompanijama: Tehnomedia centar Zaječar, FPM Agromehanika Boljevac, Srbiji-TIS AD Zaječar, Adonisu Sokobanja i Tehničkom fakultetu u Boru.

Foto: https://tehnomedia.blog/

Žiri

Stručni žiri nije imao lak posao. Odluke o najboljima doneli su jednoglasno: Miloš Nenezić (predsednik skupštine PK Srbije i predsednik Unije poslodavaca Srbije), Prof. dr Radovan Pejanović (bivši rektor Novosadskog univerziteta), Prof. dr Branko Kovačević (bivši rektor Beogradskog univerziteta), Prof. dr. Milica Kostić sa Fakulteta organizacionih nauka iz Beograda i Vlado Markanović (direktor Media-invent-a).

Foto: https://tehnomedia.blog/

Dragan Jovanović, vlasnik i direktor kompanije Tehnomedia centar d.o.o. proglašen je za najboljeg poslovnog lidera za 2019. godinu, na području Privredne komore Srbije-regionalne privredne komore zaječarskog i borskog upravnog okruga.

Zalaganje i strpljenje su najbitniji, čime god da se bavite, a jedna od vodećih kompanija u Srbiji Tehnomedia to i potvrđuje.

Izvor: https://tehnomedia.blog/kompaniji-tehnomedia-uruceno-priznanje-za-poseban-doprinos-razvoju-regiona/

Related posts