петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković organizovao je prijem za Milenu Momčilov koja je završila Pravni fakultet na Beogradskom univerzitetu sa prosečnom ocenom 10,00.

Predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković organizovao je prijem za Milenu Momčilov koja je završila Pravni fakultet na Beogradskom univerzitetu sa prosečnom ocenom 10,00.

Predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković organizovao je prijem za Milenu Momčilov koja je rodom iz Vidrovca, a  završila je Pravni fakultet na Beogradskom univerzitetu sa prosečnom ocenom 10,00. „Milena i mladi uspešni ljudi poput nje ohrabruju nas da naša omladina stasava u kvalitetnu akademsku populaciju, koji će svoje dalje usavršavanje poput ove mlade Negotinke nastaviti na naučnom polju.

Milena Momčilov je  jedna od najboljih među najboljima kojima su nedavno uručene stipendije “Dositeja” u organizaciji Fonda za mlade talente Republike Srbije, inače je trenutno na na master studijama na beogradskom Pravnom fakultetu .“Drago mi je što sam bio u prilici da popričam sa Milenom i njenim roditeljima, obzirom da sam joj bio profesor u srednjoj školi, još su jače emocije koje trenutno osećam“, istakao je predsednik opštine, dodajući da je evidentno da da su iz ovog kraja ponikli brojni uspešni mladi ljudi.

Na putu daljeg usavršavanja Milena planira da nakon završenog mastera upiše i doktorske studije, te da svoju karijeru trasira u naučnim krugovima. Međutim ova mlada uspešna pravnica naglašava da će se vrlo rado odazvati svakom pozivu gde je neophodna njena pomoć njenom rodnom gradu. Odgovarajući na novinarska pitanja Milena kaže da je Gimnazija u Negotinu dobra osnova za dalje usavršavanje i da omogućava mladima da pronađu svoja interesovanja i ustreme se ka ostvarivanju svojih ciljeva.

Nauka, kultura, umetnost čini se da imaju uporište u omladini u ovom delu Srbije, o tome svedoče i brojna dostignuća naše omladine na raznim poljima.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts