петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
7. avgusta počinju preventivni pregledi

7. avgusta počinju preventivni pregledi

Obaveštavaju se građani da će se, u svim zdravstvenim ustanovama, počev od subote 7.avgusta, obaviti preventivni lekarski pregledi, namenjeni svim pacijentima, uključujući i one koji nemaju zdravstveno osiguranje. Za obavljanje preventivnih lekarskih pregleda nije potrebno zakazivanje, samo je potrebno da pacijenti dođu sa nekim od identifikacionih dokumenata – zdravstvena knjižica ili lična karta, pasoš ili vozačka dozvola. Pregledi će se obaviti u subotu 07.08,nedelju 08.08,subotu 14.08. i nedelju 15.08,u periodu od 08 do14h. U tom vremenu u ambulantama u Domu zdravlja radiće svi specijalisti. Potrebno je da se pacijenti prvo jave u Službu opšte medicine odakle će lekari ih upućivati na odgovarajuće specijalističke preglede (uključujući laboratoriju, ultrazvučna preglede i dr). U tom periodu biće prisutni lekari u Laboratoriji i u Službi rendgen dijagnostike kao i specijalisti – internista, neurolog, pulmolog, hirurg, urolog, ginekolog, ortoped, psihijatar, pedijatar, ORL, stomatolog. Dermatolog će raditi prvog vikenda 7. i 8.avgusta. Zainteresovani za pregled oftalmologa dobiće zakazan termin za jedan od narednih dana.
Iz Zdravstvenog centra Negotin pozivaju građane opštine Negotin da se, na preventivne lekarske preglede odazovu u što većem broju.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts