петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
U Zaječaru predstavljena turistička ponuda Zlatibora

U Zaječaru predstavljena turistička ponuda Zlatibora

Povodom otvaranja letnje turističke sezone,  na trgu „Oslobođenja“ u Zaječaru predstavnici TO Zlatibor predstavili su svoju turističku ponudu. Kako je istakla Katarina Čubrak  na ovoj najposećenijoj planini Srbije, sve je spremno za dolazak turista.

Raznovrsna ponuda i atrakcije, moderni hoteli, kvalitetan privatni smeštaj, svi lokaliteti na raspolaganju su gostima za zdrav, sadržajan i bezbedan odmor.

Čubrak napominje da cene boravka i usluga nisu menjane u odnosu na ranije godine, što bi trebalo da doprinese da se turisti odluče za odmor na Zlatiboru. Kako kaže posebne čari zlatiborskom odmoru daće ukusni zalogaji u odličnim restoranima i hotelima, od kojih svaki ima neki svoj specijalitet koji privlači goste.

Prema podacima TOS-a u našoj zemlji je tokom 2020. godine boravilo za 51 odsto manje turista u odnosu na 2019. godinu, ali su pojedine destinacije beleže veći ukupan broj turista tokom protekle godine u odnosu na onu pre. Domaći gosti su pored dve popularne banje Vrnjačke i Sokobanje Birali i planinu Zlatibor. Iz TO Zlatibora poručuju da je najposećenija planina Srbije spremna za dolazak turista.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts