петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
36. sednica SO Negotin u petak 11. juna

36. sednica SO Negotin u petak 11. juna

U Negotinu će u petak 11. juna biti održana tridesetšesta sednica Skupštine opštine Negotin. predloženi dnevni red za ovusednicu sadrži 9 tačaka.  Pred odbornicima će se naći odluka o završnom računu budžeta opštine Negotin za 2020. godinu,kao i odluka o donošenju  plana  detaljne  regulacije infrastrukturnog   koridora   državnog   puta   od saobraćajnog čvora Dušanovac do granice K.O.Prahovo i K.O. Radujevac. Očekuje se saglasnost Skupštine na predlog odluke o donošenju  plana  detaljne  regulacije  za izgradnju visokonaponskog voda dv 110 kv prp Đerdap 2 –ve Nikine vode. Na dnevnom redu je iodlukao izmeni odluka o pribavljanju, raspolaganju i razmeni  građevinskog  zemljišta  u  javnoj  svojini opštine Negotin.
Odbornici  će razmatrati i predlog  odluke o  utvrđivanju vremena  i  uzroka  smrti  lica umrlih  izvan  zdravstvene  ustanove  na  teritoriji opštine Negotin kao i odluku o davanju saglasnosti na naplatu menica u 2021. godini,  predatih  radi  obezbeđenja  finansiranja projekata po osnovu ugovora o donaciji broj 400-6/2021-ii/04-2od 14.04.2021. godine. Na dnevnom redu je rešenje o davanju saglasnosti na program o izmenama i dopunama  programa  poslovanja  javnog  preduzeća„Bogovina“ Bor za 2021. godinu i rešenje o  imenovanju  komisije  za  utvrđivanje  naziva ulica, trgova i drugih delovanaseljenog mesta, Skupština će razmatrati i rešenje o otuđenju građevinskog  zemljišta  u  javnoj svojini  opštine  Negotinja.  Tridesetšesta sednica Skupštine opštine Negotin biće održana u sali Doma kulture „Stevan Mokranjac“ Negotin u skladu savažećim epidemiološkim merama.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts