петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Vozačima poligon za obuku po najnovijim propisima

Vozačima poligon za obuku po najnovijim propisima

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić obišao je danas poligon za obuku vozača i istakao da je poligon urađen po svim važećim propisima i da je u potpunosti spreman za buduće vozače.

Poligon za obuku vozača, uređen po važećim propisima, ovih dana stavljen je u funkciju. Novi izgled poligona u potpunosti zadovoljava sve standarde i potrebe za obuku budućih vozača i polaganje praktičnog dela vozačkog ispita po važećim propisima.

“Moram pohvaliti predstavnike auto-škola koji su dali jedan zajednički konstruktivni predlog, a svi zajedno smo razgovarali i zakonski utvrdili koja parcela pripada gradu, te je ista stavljena u funkciju za potrebe obuke.

Ono što nas očekuje u narednim danima jeste reogranizacija prilaza parkingu i verujem da će kompanija Ziđin uskoro ucrtati novi parking za potrebe njenih zaposlenih”, rekao je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić prilikom obilaska poligona.

Bojan Jovanović, vlasnik auto-škole „Boki“ ističe da je zaključen ugovor sa gradom Borom i da je omogućeno pravo korišćenja ovog prostora u vidu poligona za obuku vozača na 30 godina.

“Poligon odgovara svim standardima i juče je završen prijem poligona od strane Policijske uprave u Boru, obeležen je, ograđen i po svim propisima uređen. Ostaje da asfaltiramo deo koji je ostao nedovršen, a koji će se koristiti za obuku i da osvetlimo poligon kako bi moglo da se radi i u noćnim uslovima”, kaže Jovanović.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts