среда, 17 априла, 2024

20 godina sa vama
Održana sednica štaba za vanredne situacije opštine Negotin

Održana sednica štaba za vanredne situacije opštine Negotin

Štab za vanredne situacije za teritoriju opštine Negotin, na 3. redovnoj sednici doneo je Zaključak da se poveća broj polazaka u prigradskom saobraćaju na teritoriji opštine Negotin na osnovu overenih redova vožnje umesto 2 puta nedeljno na 4 puta nedeljno i to sledećim danima: ponedeljak , sreda, petak i subota, počev od ponedeljka 13. jula.

Ovaj Zaključak je donet na osnovu prijava građana i autoprevoznika da se poštovanjem epidemiološko zdravstvenih mera prilikom prevoza putnika u prigradskom saobraćaju, manji broj putnika trenutno prevozi i dva termina prevoza putnika u prigradskom saobraćaju na teritoriji opštine Negotin ne može adekvatno da zadovolji potrebe za prevozom svih korisnika,

U javnom prevozu obavezno je korišćenje zaštitne maske. Vozači i putnici moraju koristiti zaštitnu masku sve vreme trajanja vožnje. Zabranjuje se ulazak u vozilo licima koja nemaju propisno postavljenu zaštitnu masku. Vozač ili ovlašćeno lice prevoznika (kondukter) ne sme primiti lice u vozilo javnog prevoza koje ne nosi na propisan način zaštitnu masku. Obavezno poštovati socijalno-fizičku distancu lica koja se prevoze – putnika. Prevoznik je dužan da redovno vrši dezinfekciju vozila.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts