петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
U opštini Negotin su počeli radovi na presvlačenju lokalnih ulica

U opštini Negotin su počeli radovi na presvlačenju lokalnih ulica

Na teritoriji opštine Negotin započeli su radovi na presvlačenju lokalnih ulica. Prema rečima predsednika opštine Vladimira Veličkovića ovaj posao trebao je biti završen prošle godine, međutim zbog obima posla preduzeća kojem je posao poveren, radovi će biti finalizovani u ovoj godin.

Mašine su ove srede radile na sanaciji ulica u MZ Trnjane.” Inače  su radovi zvanično započeli u utorak 5. Maja, urađene su dve deonice u dve mesne zajednice, Sikole i Popovica”, istakao je Veličković i dodao da vrednost radova u pomenute tri mesne zajednice iznosi oko 6,5 miliona dinara sa PDV- om.

Narednih dana, kako je istakao predsednik opštine Negotin očekuje se raspisivanje javne nabavke za tamponiranje i sanaciju atarskih puteva kao i za sanaciju deponija.

Kada je u pitanju epidemiološka situacija u Negotinu, Veličkovi je istakao da je situacija pod kontrolom, naglašavajući da će neki štićenici ustanove socijalne zaštite u koju je ušao virus korona, uskoro biti vraćeni iz zdravstvenih ustanova u kojima se trenutno nalaze.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts