четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
U Boru je od posledica COVID 19 preminulo dva pacijenta, troje je izlečeno, a trenutno ima 70 zaraženih

U Boru je od posledica COVID 19 preminulo dva pacijenta, troje je izlečeno, a trenutno ima 70 zaraženih

U Boru je od posledica COVID 19 preminulo dvoje ljudi, tri pacijenta su izlečena. Prema poslednjim podacima trenutno na teritoriji grada Bora ima 70 potvrđenih slučajeva zaraze novim korona virusom, potvrdio je na konferenciji za medije gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Milikić je naglasio da ne postoji lokalna transmisija, istakavši da je situacija pod kontrolom. To su potvrdili i direktori opšte bolnice u Boru i borskog Doma zdravlja. Ovom prilikom je objašnjeno i kako se testiranja vrše i na osnovu kojih kriterijuma.

Pacijenti koji se nalaze na grudnom odeljenju borske bolnice u stabilnom su stanju i za neke se još čekaju rezultati testiranja. Dr Vesna Radosavljević dir. Doma zdravlja u boru istakla je da duguje objašnjenje u vezi testa jednog preminulog, čiji su rezultati stigli tek nakon njegove sahrane i pokazuju da je i on bio pozitivan na COVID 19. Ona je situaciju pojasnila time da su u tom period rezultati kasnili, ne samo u ovom delu Srbije već skoro u celoj zemlji.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts