петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Nakon teške borbe sa opasnim virusom, u 44. godini života, preminuo Dalibor Orsovanović, dugogodišnji direktor JKP „3. oktobar“ i zamenik predsednika Vlaškog nacionalnog saveta.

Nakon teške borbe sa opasnim virusom, u 44. godini života, preminuo Dalibor Orsovanović, dugogodišnji direktor JKP „3. oktobar“ i zamenik predsednika Vlaškog nacionalnog saveta.

Danas je težak dan za grad Bor. Nakon teške borbe sa opasnim virusom, u 44. godini života, zauvek nas je napustio Dalibor Orsovanović, dugogodišnji direktor JKP „3. oktobar“ i zamenik predsednika Vlaškog nacionalnog saveta. Otišao je najbolji među nama. Napustio nas je veliki čovek koji se istakao svojom skromnošću, radom i zalaganjem. Dobar sin, suprug, otac, dobar direktor, veliki drug, saradnik, napustio nas je dobar čovek. Otišao je
mlad, u usponu snage, koji je za života postigao i iza sebe ostavio mnogo. Bio je celu deceniju jedan od najboljih direktora u gradu, odgovoran radnik i saradnik, uvek na usluzi svima, spreman da svakom, bez razlike, izađe u susret i pomogne. Sposoban, vredan, uvek vedar, šaljiv i nasmejan. Bio je pravi primer vođe, koji je entuzijazmom i marljivošću uvek išao napred, a nije zapostavio ni rodno selo i zemlju koju je voleo. Čast mi je što sam imao priliku da sarađujem sa čovekom poput njega. Grad Bor pretrpeo je
nenadoknadiv gubitak, a najviše je izgubila njegova porodica. Naše misli i molitve su uz njih, pamtićemo Dalibora kao dobrog, vrednog, odanog i posvećenog čoveka.
Dalibore, neka ti je večna slava i hvala.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts