понедељак, 29 априла, 2024

20 godina sa vama
U Zaječaru je održano Gradsko takmičenje u odbojci za učenike i učenice osnovnih škola

U Zaječaru je održano Gradsko takmičenje u odbojci za učenike i učenice osnovnih škola

U Zaječaru je održano Gradsko takmičenje u odbojci za učenike i učenice osnovnih škola sa teritorije grada Zaječara . Utakmice su odigrane u sali Osnovne škole „Ljubica Radosavljević Nada“. Organizator takmičenja je Zaječarski savez za školski sport u saradnji sa Sportskim savezom grada Zaječara.

Nakon gradskog takičenja u rukometu za školarce koje je održano prošle nedelje, ove sedmice je na programu gradsko takmičenje u odbojci. Učenice su na ovom nadmetanju imale 4 ekipe, dok su dečaci imali ekipu manje. Učestvovale su škole Đura Jakšić, Ljubica Radosavljević Nada, Desanka Maksimović i Ljuba Nešić.

Na okružno takmičenje ide ekipa učenica iz OŠ Desanka Maksimović koja je u finalu svladala ekipu iz OŠ Đura Jakšić 2-0. Dok je kod dečaka ekipa OŠ Ljubica Radosavljević Nada u finalu bila bolja od ekipe OŠ Desanka Maksimović pobedivši 2 -0

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts