петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Počinje Zimska škola u zaječarskoj Tehničkoj školi (VIDEO)

Počinje Zimska škola u zaječarskoj Tehničkoj školi (VIDEO)

Već sedam godina unazad Tehnička škola u Zaječaru organizuje Zimsku školu čiji je cilj da se osnovci upoznaju za popularnim zanimanjima kao što je programiranje, web dizajn ili robotika. Jedan od tih polaznika pre nekoliko godina bio je Aleksa Minčić, sada učenik prve godine u ovoj školi. Prema njegovim rečima radionice koje su tada imali zainteresovale su ga da upiše baš ovu školu.

Novina u odnosu na prethodne godine jeste što je u zimsku školu uključena radionica u kojoj će deca učiti o programiranju igrica. Ovakve radionice mogu biti veoma korisne osnovcima da odluče kojim zanimanjem žele da se bave u budućnosti.

Predavanja će se održati u kabinetima Tehničke škole gde će svako od učenika imati obezbeđena sredstva za rad. Radionice će trajati od 3. do 7. februara, a đaci se mogu prijaviti putem mejla zimskaskola@tsz.edu.rs ili lično u zaječarskoj Tehničkoj školi. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts