четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Dani otvorenih vrata kompanije Aptiv od 4. do 6. februara

Dani otvorenih vrata kompanije Aptiv od 4. do 6. februara

Tokom sledeće nedelje u velikoj sali Gradske uprave Zaječar biće održani Dani otvorenih vrata kompanije Aptiv. U utorak (04. februara), sredu (05. februara) i četvrtak (06. februara), u terminima od 11, 13, 15, 17 i 19 sati zainteresovani građani moći će da donesu svoje biografije, takođe svoj CV mogu poslati na mail adresu zajecarposao@aptiv.com. Sve informacije mogu se dobiti i na broj telefona 069/ 8893811.

“Aptiv” je kompanija koja investira u svoje zaposlene, omogućavajući im da stalno poboljšavaju svoje veštine, nudi konkurentne radne uslove i dinamičnu radnu atmosferu. Kompanija investira u obuku svojih zaposlenih u savremenom trening centru, gde svaki zaposleni prolazi obuku koja uključuje informacije koje će zaposleni koristiti tokom rada kao i praktični deo. Kompanija organizuje prevoz za sve zaposlene od mesta stanovanja do radnog mesta, u oba smera i u svim smenama. Takođe, nudi ishranu za zaposlene u kantini po izuzetno niskim cenama. Aptiv ima veoma dobre zdravstvene benefite: besplatni medicinski pregledi, medicinska nega na licu mesta, sa lekarom u okviru fabrike, tako da zaposleni mogu da izbegnu gužve, zakazivanja i čekanje u redovima domova zdravlja.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts