петак, 3 маја, 2024

20 godina sa vama
Uskoro sređeniji košarkaški teren u naselju Kraljevica

Uskoro sređeniji košarkaški teren u naselju Kraljevica

Košarkaški teren u naselju Avnoj centar je okupljanja i sportskih aktivnosti za stanovnike ovog naselja. Dotrajale tribine i rasveta uskoro će biti zamenjeni, te će ovaj teren dobiti novi izgled i sjaj.

„Radiće se asfaltiranje, odnosno novo presvlačenje terena. Takođe će da se radi zamena ograde oko samog terena i zamena dotrajalih delova tribine. Do samog početka turnira, koji se ovde tradicionalno održava, radićemo kompletnu rekonstrukciju i novu elektroinstalaciju rasvete pored terena“, rekao je Vice Lalić, v.d. direktora JKP „Timok-održavanje“. Lalić je dodao da je ovaj teren centar okupljanja u naselju Avnoj, pogotovo tokom leta, te je ove radove ocenio kao veoma važne za Zaječarce koji žive u blizini.

U planu Javno komunalnog  preduzeća „Timok-održavanje“ je da pre početka košarkaškog i turnira u malom fudbalu pokosi sve zelene javne površine u naselju Kraljevica.  Na rekonstrukciji košarkaškog terena vredno rade Javno komunalno preduzeće „Timok – održavanje“ i Javno stambeno preduzeće „Zaječar“, a završetak radova najavljen je za početak avgusta.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts