субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
Održana je 58. sednica Gradskog veća Grada Zaječara

Održana je 58. sednica Gradskog veća Grada Zaječara

Na 58. sednici Gradskog veća Grada Zaječara razrešeni su i imenovani članovi Upravnog i Nadzornog odbora Ustanove za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju u Zaječaru. Pored toga bilo je reči o pokretanjuprocesa likvidacije nad Sportsko poslovnim centrom „Timok“ DOO Zaječar.

Na Gradskom veću je bilo reči i o Operativnom planu odbrane od poplava voda drugog reda na teritoriji Zaječara za 2018. godinu.

Usvojeni su izveštaji o radu Javno komunalnog preduzeća „Zaječarparking“ i data je saglasnost o raspodeli dobiti ovog preduzeća za 2017. godinu. Većnici su takođe usvojili Izveštaj o radu JKP „Vodovod“ Zaječar za prethodnu godinu.

Razrešeni su i imenovani članovi školskih odbora srednjih zaječarskih škola, osnovnih škola Desanka Maksimović, Đura Jakšić, Ljubica Radosavljević Nada i Ljuba Nešić u Zaječaru, 15. maj u Malom Jasenovcu, Dositej Obradović u Vražogrncu, Jovan Jovanović Zmaj u Salašu, Jeremija Ilić Jegor u Rgotini, Vladislav Petković Dis u Grljanu, kao i Škole za osnovno i srednje obrazovanje Jelena Majstorović i Osnovne škole za muzičko obrazovanje Stevan Mokranjac u Zaječaru. Odbornici su odlučivali o davanju u zakup poslovnih prostorija grada u ulici Nikole Pašića 5 i u Dositejevoj ulici broj 11. Na gradskom veću je bilo i reči o utvrđivanju borja stručnih i drugih radnika – izvršilaca u Centru za socijalni rad „Zaječar“, koji se finansira iz budžeta Grada Zaječara.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts