петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Sve je veće interesovanje za borilačke veštine u Zaječaru

Sve je veće interesovanje za borilačke veštine u Zaječaru

Kada prođe sezona takmičenja članovi Džudo sambo kluba Timok ne prestaju sa radom, nego to vreme koriste kako bi svoje veštine usavršili na raznim kampovima i seminarima. Ovih dana Zaječar je posetio Nenad Latinčić koji je održao demonstracije veština iz braziliana džiu-džice, a ovom prilikom, pohvalio napredak polaznika Džudo sambo kluba „Timok“.

„Takmičare iz kluba poznajem dugi niz godina i polaznici kampa, koji organizujemo svake godine u Karatašu, pokazali su progres u radu iz godine u godinu. Samim tim što se takmiče u disciplinama kimono i bez kimona to se da primetiti. Filozofije nema, ja dajem samo note a oni prave muziku. Dobri su muzičari, mogu da kažem“ kroz šalu je rekao Nenad Latinčić, stručnjak brazilijana džiu-džice.

Zaječarci su do sada postizali odlične rezultate na raznim takmičenjima, a jedan od njih je Miloš Janković koji se takmiči u super teškoj kategoriji. Članovima Džudo sambo kluba „Timok“ usavršavanje kroz seminare i kampove od velikog je značaja za postizanje odličnih rezultata.

Džudo sambo klub „Timok“ Zaječar postoji od 1970. godine i trenutno imaju oko 20 članova u kategorijama juniora i seniora. Borilačke veštine kojima podučavaju svoje polaznike su džudo sambo i tradicionalna i braziliana džiu džica.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts