четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Sprovedena akcija „Odeća za sve“

Sprovedena akcija „Odeća za sve“

Još jedna podela humanitarne pomoći korisnicima Narodne kuhinje koju sprovodi Fondacija „Iskorak“ i Crveni krst u Zaječaru, uspešno je realizovana. Uručeno je 50 paketa odeće i obuće poznatih brendova kompanije „Inditex“. Prema rečima Dejana Perića iz zaječarske Fondacije „Iskorak“ glavni cilj ove akcije je pomoć socijalno najugroženijim licima. Perić je naglasio da je do  sada  donaciju dobilo ukupno 447 korisnika, odnosno 161 porodica.

Prema rečima Irene Mladenović iz Crvenog krsta u Zaječaru, ovo je završna faza podele humanitarne pomoći korisnicima Narodne kuhinje u okviru akcije „Odeća za sve“.

Garderoba sa felerom, koja je u okviru humanitarne akcije „Odeća za sve“ pristigla u Zaječar, dostavljena je Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Majstorović“ u Zaječaru. Garderobu će učenici tekstilnog smera te škole korigovati, a zatim će svi zainteresovani građani moći te odevne predmete da kupe na Humanitarnom bazaru koji će biti organizovan od 7. do 9. maja u Omladinskom centru.

Prema rečima organizatora, sav prikupupljen novac od humanitarne prodaje biće utrošen za kupovinu montesori rekvizita za učenike te škole.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts