четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Zepterov uređaj koji čisti vazduh u svakoj prostoriji po specijalnoj ceni (VIDEO)

Zepterov uređaj koji čisti vazduh u svakoj prostoriji po specijalnoj ceni (VIDEO)

Zdravstveni problemi prouzrokovani zagađenim vazduhom su mnogobrojni. Negativan uticaj na respiratorni i kardiovaskularni sistem su samo neki od tegoba koje se mogu desiti. Organizacija pri Ujedinjenim Nacijama iznela je podatak da 91 odsto stanovnika sveta udiše zagađen vazduh, zbog čega godišnje umre po sedam miliona ljudi. Od zagađenja vazduha, u svetu godišnje umre 600.000 dece, saopštila je Svetska zdravstvena organizacija.

Prema podacima Zajedničkog istraživačkog centra Evropske komisije, vazduh u zatvorenom prostoru je oko dva puta zagađeniji od onog napolju. Većina zagađivača spolja ulazi u naše domove. Kancerogene čestice PM 10 i PM 2.5 uvlače se i talože u nameštaju, podovima, zidovima… Tu su i kućni zagađivači koji nastaju od kuvanja, upotrebe sredstava za čišćenje, emitovanje štetnih hemikalija iz računara i televizora, grinje i prašina, a tu su i bakterije i virusi. Neke od preporuka kako bi vazduh u zatvorenim prostorijama bio čist jeste dobra ventilacija, zamena grejnog tela na drva, ali i pouzdani prečišćivači vazduha.

Ovaj aparat, kao i ostale Zepter proizvode, možete lično videti i uveriti se u kvalitet u novootvorenom Zepter predstavništvu u Zaječaru u Bitoljskoj 14. Prilikom otvaranja tog biroa organizovana je prezentacija za sve zainteresovane.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts