уторак, 30 априла, 2024

20 godina sa vama
U Zaječaru je formirana Ženska odbornička mreža Skupštine grada Zaječara

U Zaječaru je formirana Ženska odbornička mreža Skupštine grada Zaječara

U Zaječaru je održana konstitutivna sednica ženske odborničke mreže, za čijeg je kordinatora većinom glasova izabrana Stanković Slađana odbornica SNS-a u skupštini grada Zaječara, dokje  za  njenu zamenicu izabrana Ivana Ćebić iz iste političke opcije.

Ženska odbornička mrežaSkupštine grada Zaječara kao neformalna grupa poslanica (bez obzira na pripadnost političkoj partiji) deluje radi ostvarivanja načela i ciljeva koji su garant parlamentarne demokratije, vladavine prava i ljudskih sloboda. Članice Ženske odborničke mreže ravnopravne su u svojim pravima i obavezama.

Rad Ženske odborničke mreže uređen je Poslovnikom Ženske odborničke mreže Skupštine grada Zaječara. Prema rečima kordinatorke Slađane Stanković, sastanci će biti zakazivani u dogovoru sa članicama i u skaldu sa potrebama njihovog delovanja, najverovatnije jednom mesečno. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts