субота, 27 јула, 2024

20 godina sa vama
Grad Bor zapevaće u „Ritmu Evrope“

Grad Bor zapevaće u „Ritmu Evrope“

Grad Bor zapevaće u „Ritmu Evrope“. Da je Bor rasadnik talenata pokazuje i poziv da se mladi iz ovog grada priključe najvećem muzičkom takmičenju u Srbiji, mini Evroviziji.

Potpisivanjem ugovora omogućeno je mladima iz Bora da učestvuju u novoj sezoni takmičenja „Ritam Evrope“, koje ima za cilj podsticanje, razvijanje i prepoznavanje mladih talenata u Srbiji. Ugovor su potpisali gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić i Igor Karadarević, direktor programa.

U narednih 15 dana audicija će biti održana u Boru kako bi se odabrala talentovana deca. Način takmičenja je osmišnjen tako što će njih šest izaći na scenu gde će se nadmetati sa dodeljenom pesmom. Pravo učešća imaju deca uzrasta od 14 do 21 godine.

Na kampovima koji će biti održani u Kikindi, mladi talenti iz Bora će se pripremati sa ostalim učesnicima Ritma Evrope za finalno takmičenje koje će biti održano u oktobru mesecu ove godine. Pobednik takmičenja ostvariće putovanje u zemlju evrope koju su predstavljali, a ujedno će biti i domaćini narednog takmičenja „Ritam Evrope“.

Najveće dečije muzičko takmičenje emitovaće se na Prvoj Srpskoj televiziji a sam program biće emitovan u 10 zemalja Evrope.

Izvor: bor.rs

Related posts