субота, 27 априла, 2024

20 godina sa vama
ODRŽANA 23. SEDNICA SO NEGOTIN

ODRŽANA 23. SEDNICA SO NEGOTIN

Na prvoj sednici lokalnog parlamenta u 2024. godini, kojom je predsedavao mr Milan Uruković, predsednik SO Negotin, odbornici su jednoglasno usvojili predlog Odluke o izboru Dragana Đokića, uspešnog preduzetnika i sportskog radnika za člana Opštinskog veća opštine Negotin.

Većinom glasova usvojeni su izveštaji o radu sa finansijskim izveštajima Narodne biblioteke „Dositej Novaković“, Doma kulture „Stevan Mokranjac“, Istorijskog arhiva Negotin, Muzeja Кrajine, Turističke organizacije opštine Negotin i Centra za socijalni rad Negotin. Na današnjoj sednici usvojene su i odluke o subvencionisanju gradskog i prigradskog prevoza putnika na teritoriji opštine Negotin, izmeni odluke o obrazovanju Кomisije za planove, izradi treće izmene i dopune Plana detaljne regulacije za kompleks Hemijske industrije, i izmene i dopune PDR-a infrastrukturnog koridora državnog puta od saobraćajnog čvora Dušanovac do granice К.O. Prahovo i К.O. Radujevac, kao i rešenja o davanju saglasnosti na Statut Turističke organizacije Negotin i Program poslovanja sa finansijskim planom JP „Bogovina“ Bor za 2024. godinu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts