субота, 27 априла, 2024

20 godina sa vama
Da li će na trgovima u Timočkoj Krajini biti organizovanog dočeka 2024.godine

Da li će na trgovima u Timočkoj Krajini biti organizovanog dočeka 2024.godine

Građani Srbije godinama unazad Novu godinu dočekuju na trgovima većih gradova i opština, uz sada već tradicionalne koncerte domaćih estradnih umetnika. Organizovani doček za široke narodne mase na otvorenom, postala je praksa u većini lokalnih samouprava, koja neće izostati ni ove godine. Timočani za sada mogu da biraju da li će u najluđoj noći prisustvovati koncertu u Boru ili Zaječaru.


U Zaječaru zvanično sledeće nedelje počinje  prednovogodišnji i novogodišnji program. Prema najavama nadležnih u gradskoj upravi, od 25. decembra, pa do 30. decembra, na Skveru će trajati veliki “Novogodišnji bazar” sa najavljenih, rekordnih, 140 izlagača iz čitave Srbije. 28. decembra, biće organizovan celodnevni sprktakl namenjen, deci pod nazivom “ZajeČarolija”.  Svi oni koji odluče da Novu godinu dočekaju na Trgu u Zaječaru, imaće priliku da uživaju u koncertu  “Tropiko benda”, a najavljen je spektakularni vatromet.

Grad Bor i Ustanova “Centar za kulturu grada Bora” takođe organizuju svečani doček Nove 2024. godine. Program počinje 31.12.2023. u 22 sata u amfiteatru Doma kulture. U novogodišnjoj noći Borani i njihovi gosti uživaće u koncertu legendarne rok grupe “Riblja čorba”.  Tačno u ponoć biće priređen novogodišnji vatromet.

Opština Negotin neće organizovati koncert u novogodišnjoj noći ali će tokom sledeće nedelje biti organizovane priredbe za najmlađe i nekoliko humanitarnih događaja. Opština Knjaževac će sredstva koja bi bila potrošena za organizaciju koncerta, ove godine kao i prethodne usmeriti za pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts