четвртак, 2 маја, 2024

20 godina sa vama
SAOPŠTENJE OPŠTINE NEGOTIN I OPŠTINSКOG FUDBALSКOG SAVEZA NEGOTIN

SAOPŠTENJE OPŠTINE NEGOTIN I OPŠTINSКOG FUDBALSКOG SAVEZA NEGOTIN

Opština Negotin je, u saradnji sa Opštinskim fudbalskim savezom Negotin, na inicijativu GS Srbije, prethodnih dana formirala spisak dece koja je trebalo da prisustvuju kvalifikacionoj fudbalskoj utakmici za odlazak na Evropsko prvenstvo, Srbija- Bugarska, koja se igra u Leskovcu u nedelju 19. novembra. Spisak od 180 mališana i 12 pratilaca, uredno je poslat Fudbalskom savezu Srbije u predviđenom roku, u sredu 15. novembra.

S obzirom da je UEFA 16. novembra, umanjila kaznu Fudbalskom savezu Srbije i da je dozvolila jednu tribinu od 3.000 mesta, za starije od 14 godina koji su u momentu izrečene merezabrane već kupili ulaznice, svim gradovima i opštinama koji su učestvovali u ovom projektu, smanjen je broj obećanih ulaznica, a našoj opštini odobreno je samo 50 ulaznica za decu i pratioce.

Za Opštinu Negotin i Opštinski fudbalski savez Negotin sva naša deca su ista. Imajući u vidu da ne želimo nikoga da favorizujemo i biramo od 192 samo 50, doneli smo odluku da na fudbalski meč u Leskovac nećemo slati nikoga.

Trudićemo se da u skorije vreme našoj deci u nekom narednom takmičenju reprezentacije Srbije, omogućimo odlazak na fudbalsku utakmicu.

Izvinjavamo se deci i roditeljima, i zahvaljujemo na razumevanju.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts