четвртак, 2 маја, 2024

20 godina sa vama
Kompanija „Eliksir“ donirala novac opštini Negotin za rešavanje problema pasa lutalica

Kompanija „Eliksir“ donirala novac opštini Negotin za rešavanje problema pasa lutalica

U Negotinu je potpisan ugovor o donaciji sredstava za nastavak izgradnje prihvatilišta za pse lutalice. Donaciju u vrednosti od blizu 30 000 evra obezbedila je kompanija „Eliksir“.

Jedan od većih problema sa kojima se opština Negotin suočava je problem pasa lutalica. U proteklom periodu su načinjeni ozbiljni koraci na pronalaženju održivog rešenja za zbrinjavanje tih napuštenih životinja, a još jedan pomak u tom pravcu je i potpisivanje ugovora o donaciji kompanije „Eliksir“ u vrednosti od oko 30 000 evra, kojom će se ubrzati proces obezbeđivanja adekvatnih uslova za otvaranje prihvatilišta.

Kako ističe predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković, radovi bi trebali da budu završeni do kraja ove godine. Kako je naglasio očekuje se da od 1. januara sledeće godine ZOO Higijena u Negotinu počne sa radom.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts