субота, 27 априла, 2024

20 godina sa vama
Predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković demantovao navode, sada već odlazeće direktorke dr Jasmine Jelenković

Predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković demantovao navode, sada već odlazeće direktorke dr Jasmine Jelenković

Nakon što je u medijim osvanuo naslov o ostavkama u ZC Negotin o čemu je v.d direktorka te ustanove obavestila i resorno ministrstvo i optužbi koje su u tom pismu iznete protiv predsednika opštine Vladimira Veličkovića i njegovog zamenika Bogdana Gugića, predsednik Veličković je tim povodom sazvao pres konfereciju.

Predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković je demantovao navode, sada već odlazeće direktorke dr Jasmine Jelenković, ističući da osim nje i tri glavne sestre niko u ZC Negotin nije podneo ostavku, dok je zamenik predsednika opštine Bogdan Gugić naglasio da su pojedini članovi rukovostva te zdravstvene ustanove odbornici u SO Negotin iz redova naprednjaka, a da je posao lokalne vlasti da pomogne rad ZC onoliko koliko je to u njihovoj moći.

Doktorka Aleksandra Paunović načelnica Hitne pomoći u Negotinu koja obavlja funkciju zamenika direktora ZC Negotin istakla je ovom prilikom da je saradnja sa lokalnom samoupravom dobra i da ona nije trpela nikakve pritiske od strane lokalne vlasti.

Prisutni lekari na ovoj pres konferenciji istakli su da su o meilu koji je v.d direktorke dr Jasmine Jelenković uputila resornoj ministarki, saznali iz pomenutog medijskog teksta, a ne pre toga.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts