уторак, 30 априла, 2024

20 godina sa vama
Potpisan sporazum o zajedničkom političkom delovanju opozicionih stranaka u Zaječaru

Potpisan sporazum o zajedničkom političkom delovanju opozicionih stranaka u Zaječaru

Predstavnici opozicionih stranaka u Zaječaru potpisali su sporazum o zajedničkom političkom delovanju. Tim povodom je u Zaječaru održana konferencija za novinare.

Potpisnici pomenutog dokumenta su pokret „Zajedno“, „GG Montoja i pravednici“,“ GG dr Dejan Krstić“,
„Novi DSS“, „Zaokret“, i „Narodni Pokret Srbije“. Kako je rečeno, sporazum o zajedničkom političkom delovanju potpisan je sa ciljem još čvršćeg političkog angažovanja u narednom periodu.

Dr Dejan Krstić potpisnik sporazuma ispred istoimene grupe građana, kaže da je ovo istoriski trenutak, zato što Zaječar ima opozicioni potencijal ali su glasači već nekoliko puta prevareni od strane lažne opozicije. On naglašava da je ova koalicija najjača opoziciona koalicija do sada, istog je mišljenja i Dragan Stamenković ispred GG Montoja i pravednici.

„Velika želja građana Zaječara je da se opozicija ujedini i to se sada desilo. Zato je ovo istoriski trenutak za Zaječar“, rečeno je na kraju skupa. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts