недеља, 28 априла, 2024

20 godina sa vama
TOON organizovala izlet na Mokranjske stene i Rogljevačke pivnice

TOON organizovala izlet na Mokranjske stene i Rogljevačke pivnice

Turistička organizacija opštine Negotin je drugog vikenda u avgustu  priredila je u nedelju 13. avgusta još jedan izlet za ljubitelje prirode, ovoga puta na Mokranjske stene i na Rogljevačke pivnice. Turistička Organizacija Negotin već nekoliko godina u nazad u okviru „Negotinskog leta“ organizuje ovakve izlete, a interesovanje turista iz godine u godinu raste jer ljudi koji obilaze ovaj deo Srbije jako su zainteresovani da posete atraktivne predele, kojih na teritoriji opštine Negotin ima u velikom broju. 

Zaljubljenici u prirodu i brojni avanturisti su najpre posetili Mokranjske stene koje krasi vodovod, koji svoj puni potencijal dostiže u proleće i jesen kada su obilnije padavine i kada ima vode u izobilju u Sikolskoj reci, koja je u podnožju stena stvorila prelepo jezero.

Izletnici su bili u prilici da uživaju i u Turističkom parku Udruženja “Mokranjske stene” koje je osnovano sa ciljem da promoviše i unapređuje turizam.

Nakon obilaska Mokranjskih stena, zainteresovani su potom posetili i Rogljevačke pivnice i brojna seoska domaćinstva koja se bave turizmom i proizvodnjom vina u ovom jedinstvenom vinskom kompleksu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts